over ons

Marketing op maat

Bij Forever Online streven we ernaar om bedrijven en organisaties te versterken door middel van doelgerichte en creatieve marketing- en communicatie oplossingen op maat.

Samen met onze klanten en partners creëren we een omgeving waarin samenwerking, diversiteit en voortdurende groei centraal staan.

 

Onze missie

Onze missie is om de verhalen van onze klanten te omarmen, te versterken en naar nieuwe hoogten te tillen, zodat ze een blijvende impact hebben op hun doelgroep. Onze strategieën vervullen niet alleen de huidige behoeften van onze klanten maar anticiperen ook op toekomstige digitale trends in onze snel evoluerende wereld. We geloven sterk in data, creativiteit en strategie als de stuwende krachten achter succesvolle projecten.

Onze visie

Daarom werken we actief mee aan een wereld die duidelijke communicatie en slimme marketing bundelt om positieve veranderingen te brengen. We willen niet alleen merken sterker maken, maar ook mensen en gemeenschappen inspireren. Het is onze visie dat elk verhaal belangrijk is en dat we samen bouwen aan een digitale toekomst waarin iedereen schittert.

“Marketing is als acupunctuur. Het vereist een diepgaand begrip van de juiste punten aan te raken om impact te creëren. Alleen door nauwkeurig te navigeren en op de juiste momenten te handelen, kunnen wij de stroom van interesse en betrokkenheid stimuleren om de gewenste resultaten te bereiken.”

Tatiana Kuznetcova, Forever Online

Fearless Leaeders

Internationale expertise, focus op resultaat en eersteklas service.

Gepassioneerde marketing consultant

 

Tatiana is een oprichtster van Forever Online en creatieve marketingstrateeg met 15 jaar ervaring in PR, communicatie, marketing en sales. 

In combinatie met een masterdiploma journalistiek en een bachelor in business management zorgt ze voor een holistische kijk op marketing en communicatie waar creativiteit en data elkaar ontmoeten. Aangevuld met een stevige dosis out-of-the-box denken en smarketing (sales+marketing) ontwikkelt ze strategieën die doelstellingen steevast overtreffen.

Tatiana heeft ervaring in regionale, nationale en internationale organisaties, waaronder MediaMarkt, Leonidas, ING, Honda, Oriflame, Mercedes Fashion Week, Longines, IKEA, Unilin Group, Ecolab, en meer.

Onze Klanten

Enkele van Onze Geliefde Klanten.

Universem_logo
Universem_logo
Universem_logo
Universem_logo
Universem_logo

Marketing voor elk bedrijf

Wij werken met bedrijven van elk formaat. Ben je recent begonnen met je onderneming of run je je bedrijf al lang? Wij helpen je graag op welke manier dan ook! Met flexibele oplossingen en een persoonlijke aanpak streven we ernaar om jouw zakelijke doelen te verwezenlijken, ongeacht de omvang van je budget. Samen werken we aan het succes van jouw onderneming, groot of klein.