Digital Marketing, Communicatie & Strategie

Marketing diensten voor elk bedrijf

Strategie

Hulp bij lancering, marketing strategie en marketing plan

SEO

Meer zichtbaarheid voor je website op Google

SEA

Doelgericht adverteren op Google en zijn partners

Socials

Content marketing strategie & Social media ads

Marketing Audit

Allereerst beginnen wij met een audit. Wij kijken naar de huidige situatie met de online aanwezigheid, zichtbaarheid en sociale media van jouw bedrijf of organisatie. Wil je ook weten wat de dichtste concurrenten doen? Geen probleem, want dit kunnen wij ook meenemen.

Marketing Strategie

Als volgende stap ontwikkelen ik voor jouw bedrijf of organisatie een online marketingstrategie – een kompas in de digitale marketing wereld. Bovendien is een digitale marketingstrategie de basis van het succes van jouw onderneming. 

Marketing Plan

Voor de realisatie van de online marketing strategie stel ik een marketing plan op. Het is een duidelijk actieplan (to-do list) dat per week wordt uitgeschreven voor de komende 6 of 12 maanden.

SEO Audit

Wil je weten of jouw website SEO proof is? Wordt jouw website in Google gevonden en op welke positie staat het? Met SEO audit zien wij wat er verbeterd en geoptimaliseerd kan worden om hoger in Google te komen. Dankzij onze strategische aanpak zullen wij niet alleen het technische deel van de website onderzoeken (meta-data, snelheid, structuur, etc), maar ook de inhoud van de website op het gebied van marketing en verkoop.

Trefwoordenonderzoek

Trefwoordenonderzoek staat voor het kiezen van de relevante zoekwoorden en is de basis voor succesvolle SEO. Bovendien is het een belangrijk onderdeel van het marktonderzoek – zo zien wij waar jouw doelgroep naar op zoek is. Met dit onderzoek zal het duidelijk zijn welke trefwoorden er gebruikt moeten worden bij de optimalisatie van de website om beter bij Google te “scoren”. Er wordt een excel document opgemaakt met de honderden woorden en de combinaties van woorden, die mensen zoeken.

SEO optimalisatie

Na het SEO audit en trefwoordenonderzoek optimaliseren wij de website. Wij verbeteren de zichtbaarheid, snelheid, implementeer de zoekwoorden in de titels, url’s, afbeeldingen en de tekst. Met andere woorden zorgen wij dat jullie website beter gevonden in Google wordt.

Google Ads

Heb je hulp nodig bij SEA – adverteren op Google en zijn partners? Hier ben je aan het juiste adres! Wij zijn gecertificeerd en opgeleid door de bron – Google zelf.

Social Media

Nood aan content marketing strategie? Of zou je graag meer leads genereren en doelgericht adverteren op Facebook of Instagram? WIj helpen je graag!

Marketing Coaching

Wil jij een marketing coach die je helpt bij de groei van je onderneming? Neem contact met ons op en we plannen coaching in.

Engage your audience in unique ways

Op zoek naar online marketing diensten? Wij helpen startende ondernemers, ondernemers, organisaties en bedrijven met online zichtbaarheid en groei.

Dit doen wij in 5 belangrijke domeinen – marketing strategie, SEO of zoekmachine optimalisatie, SEA (adverteren op Google en zijn partners), analyse en last but not least – SMM (social media marketing).