Marketing Diensten

Marketing voor je bedrijf

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van digitale marketing, communicatie en strategie voor bedrijven van elke omvang en sector. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, wij helpen je om je digitale aanwezigheid te versterken en je zakelijke doelen te bereiken.

 

Strategie, SEO/SEA, advertising

Als jong digital marketing bureau zijn wij gedreven door innovatie en creativiteit, met een focus op het leveren van de beste resultaten. Met een scherp oog voor trends en een diepgaand begrip van de digitale dynamiek, streven we ernaar om je organisatie te laten schitteren en je boodschap kracht bij te zetten.

Marketing Audit

Allereerst beginnen wij met een audit. Wij kijken naar de huidige situatie met de online aanwezigheid, zichtbaarheid en sociale media van jouw bedrijf of organisatie. Wil je ook weten wat de dichtste concurrenten doen? Geen probleem, want dit kunnen wij ook meenemen.

Marketing Strategie

Als volgende stap ontwikkelen ik voor jouw bedrijf of organisatie een online marketingstrategie – een kompas in de digitale marketing wereld. Bovendien is een digitale marketingstrategie de basis van het succes van jouw onderneming. 

Marketing Plan

Voor de realisatie van de online marketing strategie stel ik een marketing plan op. Het is een duidelijk actieplan (to-do list) dat per week wordt uitgeschreven voor de komende 6 of 12 maanden.

SEO Audit

Wil je weten of jouw website SEO proof is? Wordt jouw website in Google gevonden en op welke positie staat het? Met SEO audit zien wij wat er verbeterd en geoptimaliseerd kan worden om hoger in Google te komen. Dankzij onze strategische aanpak zullen wij niet alleen het technische deel van de website onderzoeken (meta-data, snelheid, structuur, etc), maar ook de inhoud van de website op het gebied van marketing en verkoop.

Trefwoordenonderzoek

Trefwoordenonderzoek staat voor het kiezen van de relevante zoekwoorden en is de basis voor succesvolle SEO. Bovendien is het een belangrijk onderdeel van het marktonderzoek – zo zien wij waar jouw doelgroep naar op zoek is. Met dit onderzoek zal het duidelijk zijn welke trefwoorden er gebruikt moeten worden bij de optimalisatie van de website om beter bij Google te “scoren”. Er wordt een excel document opgemaakt met de honderden woorden en de combinaties van woorden, die mensen zoeken.

Zoekmachineoptimalisatie/SEO

Na het SEO audit en trefwoordenonderzoek optimaliseren wij de website. Wij verbeteren de zichtbaarheid, snelheid, implementeer de zoekwoorden in de titels, url’s, afbeeldingen en de tekst. Met andere woorden zorgen wij dat jullie website beter gevonden in Google wordt.

k

Google Ads

Heb je hulp nodig bij SEA – adverteren op Google en zijn partners? Hier ben je aan het juiste adres! Wij zijn gecertificeerd en opgeleid door de bron – Google zelf.

Adverteren op Sociale Media

 Zou je graag meer leads genereren en doelgericht adverteren op Facebook, Instagram en/of LinkedIn? Wij helpen je graag!

Content Creatie

Wij bieden een breed scala aan contentcreatie, waaronder sociale media-posts, Instagram-reels, infographics, etc. Zo brengen wij je merkverhaal tot leven en versterken je online aanwezigheid.

Engage your audience in unique ways

Op zoek naar online marketing diensten? Wij helpen startende ondernemers, ondernemers, organisaties en bedrijven met online zichtbaarheid en groei.

Dit doen wij in 5 belangrijke domeinen – marketing strategie, SEO of zoekmachine optimalisatie, SEA (adverteren op Google en zijn partners), analyse en last but not least – SMM (social media marketing).