fbpx

Digital Marketeer

Internationale expertise, focus op resultaat en eersteklas service.

 

Hi, ik ben Tatiana, een creatieve digitale marketeer en strateeg. Met Forever Online help ik ondernemers, organisaties en bedrijven met online zichtbaarheid en groei.

Ik heb 12 jaar werkervaring binnen de PR en communicatie, marketing en sales. In combinatie met master diploma in journalistiek en bachelor in management zorgt dit voor het totaal concept, out of the box denken en smarketing (sales+marketing) aanpak.

Ik heb uitgebreide marketingervaring bij verschillende bedrijven en branches. Maar mijn hart gaat sneller kloppen als ik met kunst, mode, lifestyle en “levensveranderende” merken werk.

Ik heb gewerkt met internationale bedrijven zoals MediaMarkt, Leonidas, ING, Honda, Oriflame, Mercedes Fashion Week, Longines, IKEA, Unilin Group, Ecolab, … en heb catwalks georganiseerd voor Dsquared en Prada.

Bovendien is Mr. Google mijn trouwe vriend. Ik heb verschillende professionele certificaten van Google behaald en voltijdse opleiding “Digital coördinator” van Google Digital Atelier gevolgd.

Maar het belangrijkst is dat ik dit met veel aandacht, professionalisme, liefde en met een big smile doe.

 

 

 

digital marketing consultant Tatiana

Hoe kan ik je helpen?

Online zichtbaarheid vergroten

Op maat uitgewerkte marketing strategie, SEO of zoekmachineoptimalisatie, lead generation, social media marketing, adverteren op Google. Het zijn allemaal manieren om je en je bedrijf meer zichtbaar te maken.

Ik werk met bedrijven van elk formaat

Ben je recent begonnen met je onderneming of run je je bedrijf al lang? Ik help je graag op welke manier dan ook, met een groot of klein budget. Het belangrijkste is dat we dezelfde visie delen en ethisch en verantwoord ondernemen. En natuurlijk met 100% respect en enthousiasme.

Wat maakt mij anders?

Persoonlijke aanpak

Ik luister naar je wensen en werk alleen op maat van je bedrijf.

Creativiteit

Als durver met een hoekje af, vind ik altijd creative en out of the box oplossingen.

Groot dromen en denken

Groot dromen en denken is iets wat ik zelf doe. The sky is the limit, toch?;)

Eersteklas service

Transparante communicatie, nakomen van afspraken en 100% klantgerichtheid.

Quick Links

Marketing tips

Contacten

tatiana@foreveronline.be

+32 476 423208

Camiel Descampsstraat 12

8500 Kortrijk, België

BE 0799.212.296

Contacteer mij